Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

WEBCAMS ΕΛΛΑΔΟΣ

ΡΟΛΟΙ

RADIO G

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Προκήρυξη Εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Α’ Περιόδου 2015, στην περιοχή ευθύνης της ΠΕ Βορείου Τομέα Αθηνών


Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Α΄ περιόδου 2015, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 με ώρα ενάρξεως την 11:00 π.μ.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών, θα πρέπει διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα) οι οποίοικατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου τομέα της Περιφέρειας Αττικής - Λεωφ. Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας αυτής, μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015.
Ακολουθεί το αρχείο της Απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου